Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Planera ditt mässdeltagande i Eventplanner

Event Planner är vårt nya digitala verktyg för utställare som har bokat plats och ska ställa ut på Stockholmsmässan.

Snart kommer du som är utställare på Stockholmsmässan att få ett nytt digitalt verktyg för att hjälpa dig i planeringen av ditt mässdeltagande. I verktyget Event Planner har vi samlat all relevant information inför och under eventet, så att du inte glömmer något viktigt. Här gör du också alla dina beställningar. Du som har ställt ut hos oss tidigare hittar alla verktyg du känner igen i Event Planner: webbshopen, ritverktyget, publiceringsverktyget och besökshanteringssystemet. Allt samlat under en och samma inloggning.

Event Planner fungerar också som en guide som hjälper dig att få en överblick över vägen fram till mässan. Här får du en bra bild över vad du behöver göra inför ditt mässdeltagande. Du kan välja bort det som inte är relevant för dig, och har alla beställningar och uppgifter samlade på ett och samma ställe.

Huvudparten av innehållet i Event Planner är responsivt, vilket innebär att utseendet automatiskt anpassar sig efter skärmstorleken på datorn, surfplattan eller mobilen.